0

Б ившият №2 в тениса Томи Хаас се развежда с американската моделка Сара Фостър, с която живееше в Лос Анджелис, разкри сп. „Пийпъл“. Двамата, които са заедно от 18 години и имат проблеми отдавна, отказаха да коментират личния си живот пред изданието. Според него те остават фокусирани върху съвместното родителство на дъщерите си Валентина и Джоузефин, на 13 и 8 г.

46-годишният германец е близък приятел на Григор Димитров, като заедно с Роджър Федерер сформираха групата „Бекхенд бойс“. Триото обра овациите с изпълнението си на баладата Hard to say I'm sorry на групата „Чикаго“. Съпроводът на пиано беше на Дейвид Фостър, който през 1982-а създава песента заедно с басиста Питър Сетера. Легендарният продуцент и музикант Фостър (74) е баща на 6 деца, сред които е и Сара. По време на участие в подкаст през 2023 г. красавицата описа себе си и Хаас като „по същество женени“. „Заедно сме, откакто бях на 25 години – обясни Сара. - Имаме две деца. Нашите животи са напълно преплетени".

Въпреки това тя уточни, че представата й за брака се е формирала през детството: „Поглеждайки назад, предполагам, че не съм израснал с уважение към брака. Израснал съм с мисълта, че той не означава нищо – просто си тръгваш, изневеряваш. Не сме израснали с идеята бракът да бъде свещен, съюз на блаженство и завинаги“.

Томи се ожени за Сара през 2010-а – годината, когато стана гражданин на САЩ. На Свети Валентин през 2021 г. Фостър обвини публично Хаас, че харесва снимки на жени по бикини в Инстаграм. „Честит Свети Валентин на човека, който все още не е разбрал, че лайковете са публични“, написа тогава обидената Сара и дори сподели две от въпросните фотографии. Тя дори добави към тях подигравателно: „Обичам те, Томи“.

На същия празник самият Хаас пък разкри, че Сара е харесала снимка без риза на младока Тайлър Камерън. „Честит Свети Валентин, Сара, обещавам, че ще се върна във фитнеса“, коментира сребърният медалист от игрите в Сидни 2000.