0

Б аща за първи път ще става стражът на ПСЖ и Италия Джанлуиджи Донарума. 25-годишният национал и любимата му Алесия Елефанте съобщиха щастливата вест в Инстаграм, където Джиджи се радва на 5,1 млн. последователи.

За специалната фотосесия с коремчето на Алесия (27) бъдещите родители позираха с футболните екипи на действащите шампиони на Стария континент за Евро 2024. На гърбовете на фланелките пише „мама и „татко“. Донарума е прегърнал корема на своето момиче с вратарски ръкавици. „Нямам търпение да те посрещнем“, гласи надписът под кадрите.

Един от първите, които честитиха на Джанлуиджи, е колегата му от Реал (Мадрид) Тибо Куртоа. Преди почти два месеца белгиецът се сдоби с дъщеричка Ели от новата си съпруга, моделката Мишел Герциг. От първия си брак той има още една щерка Адриана и син Николас.

Бившият играч на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе също остави коментар: „Поздравления за всички, най-добри пожелания за теб и твоето малко семейство. С любов, братко“.

Романтичната връзка на Донарума започна през 2016-а. „Срещнах Джиджо чрез общи приятели, когато бяхме още деца. Сгодихме се 16-17-годишни“, обясни на феновете си Алесия, която вече е планирала пътуването си до Германия за европейското.

Тя сложи на изчакване кариерата си на интериорен дизайнер, за да последва играча в ПСЖ през 2021 г. В началото не харесала Париж, но постепенно се научила да го обича и вече говори перфектно френски.

Именно там с Джиджи преживяха най-големия си ужас. Миналата година бяха нападнати в къщата им в Осми район, само на километър от резиденцията на френския президент Еманюел Макрон. Обирджиите ги съблякоха и вързаха, преди да ги ограбят посред нощ. Щетите бяха оценени на 500 000 евро, а жертвите дълго бяха в шок.