0

Б ританският ас от „Формула 1“ Ландро Норис обяви раздялата с приятелката си Луизиня Оливейра. 

22-годишният пилот на „Макларън“ и португалският модел обявиха връзката си в началото на януари, но явно месеци по-късно „химията“ между тях е изчезнала. 

Разривът в отношенията им е голяма изненада, тъй като те изкараха щастливо лято, пътувайки до различни екзотични дестинации по време на пауза в кервана.

Норис, който доскоро наричаше красавицата „моето слънце“ в публикациите си в Инстаграм, все пак призна, че остава с най-добри чувства към Луисиня.

„След време и обмисляне Луиза и аз решихме взаимно да прекратим връзката си, но оставаме добри приятели. Пожелавам й целия свят и имам толкова много уважение към нея и към всичко, което прави като невероятна и силна жена, изпълнена с доброта. Моля, уважавайте нашето решение и уважавайте нашата и особено нейното лично пространство занапред“, сподели пилотът, който остана 12-и за Гран при на Белгия в неделя. В генералното класиране Норис е седми. 

22-годишната Оливейра е много популярна в родината си и печели добре от реклами. Според медиите ослепителната брюнетка е натрупала над 1 млн. долара. Моделът и инфлуенсър може да се похвали с над 400 хиляди последователи в Инстаграм, където редовно публикува очарователни снимки. Тя все още не е коментирала раздялата, макар че написа загадъчен цитат към историята си: „Наслаждавайте се на всеки даден момент“.

Луизиня не е единствената известна личност във фамилията. Сестра й Беатрис Бароса е много обичана актриса в Португалия, с участия в почти всички хитови телевизионни сериали в страната в последните години.