0

Н иколо Дзаниоло жъне завоевания и в Турция. Атакуващият футболист е едва на 23, но вече има зад гърба си огромна колекция от жени, сред които и Мадалина Геня, новата на Григор Димитров.

От февруари тази година той играе в Галатасарай, езиковата бариера обаче не го спира да сменя гаджетата. Най-новата е Алейна Калайджоглу, участничка в местния „Сървайвър“ през 2021-а, а вече и певица. Тя се издаде със снимка от мача на турския гранд срещу Сивасспор (2:0). Оказа се, че е на стадиона именно заради Николо.

За връзката между двамата се шушука от няколко седмици, но сега вече клюката се завъртя из всички жълти медии. Стигна и до Италия.

Красавицата е с година по-голяма от футболиста, за когото турският клуб брои 15 милиона евро на Рома. Тя е родена в Бурса, но когато е на 10, родителите й се развеждат и бъдещата риалити звезда се мести в Истанбул заедно с майка си и брат си. Там решава, че е много полезно да знае чужди езици и се записва на редица курсове. Перфектният английски помага на Алейна при кандидатстването в САЩ, където е приета да учи за авиационен инженер.

Алейна не е единствената, която се предаде пред чара на футболния Дон Жуан. Макар и само от три месеца в Турция, той вече оплете в мрежите си няколко красавици. Най-усилено обаче се говореше за връзката му с популярната актриса Бурджу Йозберк, чиято първа телевизионна роля е в сериала „Великолепният век“. Чернокосата красавица е с 10 години по-голяма от Дзаниоло. Тя има 9,4 милиона почитатели в Инстаграм – четири и половина пъти повече от футболиста.

Дзаниоло е ненадминат сваляч. В началото на 2021-ва той заряза бременната си приятелка Сара заради 11 години по-голямата Мадалина Геня. Връзката им обаче беше мимолетна, а след това той имаше кратка любов и с моделката Киара Насти.