0

Ч ернокосата англичанка Алекс остана жестоко обидена от предложение за секс, дошло от страна на известен футболист от Висшата лига.

Неназованият футболист предложил 600 паунда, след като я гледал как се разголва пред камерата. А тя не е коя да е, а снаха на легендата на Саутхемптън Мат льо Тисие. Алекс е омъжена за сина на бившия футболист и отвори профил в сайт за възрастни по време на пандемията.

„Печели толкова много, а ми предложи толкова малко. Само 600. Сигурно внимателно следи включванията ми в емисията и си е помислил, че лесно ще склоня да се видя с него, тъй като е футболист. Беше много обидно, аз си знам цената“, разказа Алекс.

Тя има одобрението на съпруга си Мич да публикува разголени снимки и да се съблича пред камера, за да припечелва пари за изхранване на четирите деца в семейството. Двамата стигнали до драстичното решение заради влошеното си финансово състояние.

Това обаче никак не се харесало на свекъра й. Льо Тисие дори я обявил за лоша майка и я обвинил, че използва известното фамилно име, за да печели внимание.
„Много съм разочарована от реакцията на родителите на Мич. Наредиха ми да не използвам фамилното си име и за известно време не го правех. И преди да се омъжа, бях постигнала нещо. Не бих казала, че съм имала огромна армия от фенове, но имах своите си почитатели“, разказа Алекс, която преди да вдигне сватба, се вживяваше като инфлуенсър и блогър.