0

В иктория Бекъм най-накрая се помири със снаха си Никола Пелц.

Специално заради свекърва си богаташката наследница долетя от САЩ в Европа. Направи и още по-голям жест, с който подаде ръка за сдобряване – облече тоалет именно на Виктория. Съпругата на футболната икона Дейвид Бекъм от години се изявява като дизайнер и миналата седмица представи новата си колекция на ревю в столицата на модата Париж. „Нямаше да успея без вас. Обичам ви толкова много“, написа бившата спайска и показа снимка на цялото си семейство. Липсва единственото вторият син и Виктория не пропусна до го отбележи с посланието: „Целувки от Париж. Липсваш, Ромео“.

Именно тоалет беше в основата на обтегнатите отношения между Виктория и Никола, която през април миналата година се омъжи за Бруклин Бекъм. Свекървата много държеше американката да облече нейна рокля в сватбения си ден, но Никола се спря на друг дизайнер.

Сега изглежда, че всичко е забравено и семейството отново е задружно. „Поздравления за красивото представяне, Виктория“, написа новата г-жа Бекъм, която е дъщеря на милиардера Нелсън Пелц. За да е щастлива любимата му щерка, бизнесменът вдигна сватба за чудо и приказ за над 3 милиона долара. Стресът покрай организацията обаче дойде прекалено много на Никола и сега тя иска втора церемония.

На ревюто имаше и свидни гости от Бразилия – Феномена Роналдо с любимата си Селина. „Събрахме се с добри приятели“, написа 46-годишният бивш нападател. Той и Бекъм бяха съотборници в Реал от 2003 до 2007 година.

Роналдо предложи на 14 години по-младата от него дама през януари. Той има три брака зад гърба си, а сегашната му избраница освен модел е и успешна бизнесдама и върти търговия със своя марка продукти за красота. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ronaldo (@ronaldo)