0

Н яма никакво съмнение, че Единсон Кавани е един от най-ефективните голмайстори в последните 20-ина години.

Откакто обаче преминава в Бока Хуниорс, уругваецът е налегнат от непривична за него суша пред вратата на противника. С едва три попадения в 19 срещи той направо е неузнаваем и феновете все повече се чудят какво се случва с точния му мерник.

Да обясни случващото се с Кавани се нагърби астрологът Джорджио Армас. Според него нападателят е станал жертва на черна магия.

„Кавани беше ударен от черна магия. Изглежда добре, прогнозите на звездите бяха на негова страна и не е възможно да не вкарва голове. Затова смятам, че е жертва на магия“, категоричен е Армас в интервю за „Оле“.

Самият той вече бил започнал ритуал за защита на футболиста от злостната и подла атака. Астрологът призова и привържениците на Бока Хуниорс да помогнат, като държат снимка на Кавани с дясната ръка и свещ в лявата и се молят на Господ. Обединената позитивна енергия на всички, които се включат, със сигурност ще неутрализира гнусното проклятие, убеден е Армас.

Армас, който е фен на Бока, призна, че отборът е много зле енергийно. Той обаче се надява, че магията за головата немощ на Кавани ще бъде развалена точно за Суперкласикото с Ривър Плейт, което бе снощи.

„Ако всичко е наред, той ще ги пречупи“, отсече астрологът.

37-годишният Кавани има славна кариера на безмилостен стрелец. Уругваецът има близост с екипите на Данубио, Палермо, Наполи, ПСЖ, Манчестър Юнайтед, Валенсия и Бока Хуниорс. Разписвал се е и 58 пъти за националния отбор на родината си. Това го нарежда на второ място по този показател във вечната ранглиста на „селесте“ след Луис Суарес-Канибала.