0

С ъдът поряза Лорин Гудман в делото срещу английския национал Кайл Уокър.

Любовницата на защитника имаше сериозни финансови претенции към него за издръжката на двете им деца. Желанията на 33-годишната инфлуенсърка обаче бяха силно редуцирани от магистратите, като решението бе в полза на аса на Манчестър Сити.

Делото, което бе при затворени врати, започна в средата на юли. Веднага след като Англия загуби с 1:2 от Испания финала на европейското първенство. Разочарованието на Уокър, че пропуска за втори път да вдигне трофея, бе подсилено с призовката да се яви в Централния семеен съд в Лондон.

Там Гудман извади дълъг списък с харчове и искания, които трябва да бъдат покрити от играча. В него правят впечатление климатик за 33 000 паунда в нейното имение в Съсекс, фонд за обзавеждане от 22 000, известна марка кола за 70 000, която трябва да бъде подменяна на всеки три години, 30 паунда на час за бавачка и автомобил за нея на стойност 30 000, гардероби, градински мебели, фурна, щори, външно осветление и др. Освен това Лорин поиска 14 750 паунда на месец като основна издръжка на децата.

Самият Уокър каза в съдебната зала, че вече е платил над 1 млн. паунда на Лорин. „Тя иска да превърне дома в изложба, а не в семеен“, каза бранителят: „Тя получава адски много пари“, и добави, че не е „отворена чекова книжка“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Sun (@thesun)

На същото мнение бе и съдията, който обяви Гудман за „ненадежден“ свидетел, който е приспособил представените доказателства, за да отговарят на нейния интерес, а не в този на истината. Колкото до Уокър, за него бе постановено, че е „действал с достойнство и щедрост“. По време на съдебната битка пък бил „разумен, честен и надежден“.

В крайна сметка повечето претенции на любовницата бяха отхвърлени. Уокър все пак ще плаща 12 500 паунда на месец за издръжка на децата и още 5000 за мебели, което е по-малко от първоначалното искане на г-жа Гудман от 20 000. Ще даде пари и за кола на бавачката, както и за някои такси.

Звездата на Манчестър Сити има четири момчета от съпругата си Ани, която е негова ученическа любов. След като разбра за забежките му с Гудман и двете им деца, тя го пропъди от семейния дом, но после му прости. Тя беше до съпруга си на европейското. Любовницата на Уокър също бе на трибуните, като доведе и сина им Кайро.