0

А сен Дончев от ЦСКА е само на 21, но вече знае коя е точната жена за него.

Талантът предложи брак на любимата си Савина навръх Нова година. Двамата са на романтично пътешествие в Барселона и именно на фона на фойерверките в първите минути на 2023-а красавицата се похвали с годежния пръстен.

„Най-доброто начало на годината. Казах „да“, осведоми брюнетката своите приятели и последователи в Инстаграм. Футболистът също не пропусна да покаже кадър от щастливото събитие.
Младежкият национал и Савина са заедно от дълго време, а младата дама беше неотлъчно на трибуните на „Армията“, докато любимият й играеше. Той обаче се контузи през септември в мача срещу Славия (2:0) и се оперира. Десният халф-бек вече е възстановен и ще започне пълноценна подготовка с отбора на 5 януари. Преди травмата този сезон той има 8 мача и 1 гол за „червените“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asen Donchev (@donchew22)

 

По света се разпръснаха и останалите играчи на ЦСКА. В Лас Вегас (САЩ) Нова година посрещна вратарят Димитър Евтимов. Той, съпругата му Мартина и дъщеричката Диана са отвъд Океана още от началото на декември.

Любимата на защитника Мено Кох - Анабел, пък публикува кадри от ваканцията. От тях стана ясно, че бременната блондинка и футболистът са пътешествали доста. В спомените си от незабравимите дни тя отбеляза Хамбург, Копенхаген, Гьотеборг, Осло и Тромсьо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annabelle (@bepassionate.a)