0

Б ащата на Неймар най-сетне реши да официализира връзката си с новата си любов.

При това Неймар Сантос-старши го стори по възможно най-впечатляващия начин – в парадната зона за карнавала в Рио де Жанейро. Многобройните посетители на събитието останаха наистина изненадани да видят таткото на звездата под ръка с Мариане Бернарди. Двойката бе на шоуто, за да наблюдава щерката на Старши и сестра на Неймар Рафаела. Тя се представи блестящо, представяйки „Академикос до Салгейро“, известна школа по самба.

Неймар-старши се раздели със съпругата си Надин Гонсалвеш през 2016 г., след 15-годишен брак. За връзка между него и Мариане се говореше от известно време. И двамата обаче упорито не вземаха отношение по въпроса до появата им на тазгодишния карнавал. Всъщност в Бразилия са доста развълнувани от факта как е пламнала любовта между родителя на нападателя и въпросната дама. Медиите припомнят, че Бернарди е майка на двама от най-добрите приятели на играча на ПСЖ Андрей и Лука. Те бяха част от групичката верни другари на Неймар, които той доведе на световното в Катар да го подкрепят от трибуните. От децата на Мариане по-известен е Андрей, бивш волейболист и футболист, а сега предприемач, съдържател на бар и продуцент на кънтри дуо. Внимание привлича и възрастовата разлика между татко Неймар и новата изгора. Той е на 58, а тя на 45.

След раздялата с Неймар-старши Надин не остана дълго самотна. Майката на техничаря буквално го удари на живот. Преди време, когато бе на 52 години, тя завъди 23-годишен любовник. Тя бе щастлива известно време с Тиаго Рамос. После обаче го разкара, тъй като стана ясно, че той имал интимни отношения с един от готвачите на ПСЖ, както и със стендъп комика Карлиньос Мая.

Самият Неймар пък в момента се възстановява от контузия в глезена, която получи при победата на парижани с 4:3 над Лил на 19 февруари.