0

Ф ренската футболна легенда Тиери Анри беше в основата на партито на Тони Паркър в четвъртък в Сан Антонио преди церемонията по въвеждането на бившия баскетболист в Залата на славата в събота.

45-годишният Анри демонстрира дивите си танцови движения с питие в ръка, както се вижда от Instagram Stories на Паркър, бивш приятел на холивудската звезда Ева Лонгория. Световният шампион по футбол от 1998 г. е един от най-близките приятели на Паркър и ще празнува до него през целия уикенд.

Сред другите гости на огромното парти бяха легендите на "Спърс" Дейвид Робинсън и Ману Джинобли, както и много членове на семейството и приятели на Паркър.

41-годишният Паркър сподели цялото преживяване в социалните мрежи, а празненствата вероятно тепърва започват, тъй като нарече събитието "предварително парти".

Анри пътува до Баскетболната зала на славата "Найсмит" в Спрингфийлд, Масачузетс, заедно с Паркър, след като приключи дневното парти в Тексас.

След това Паркър позира с колегите си Пау Гасол, Дуейн Уейд и Дирк Новицки.

Старши треньорът на "Спърс" Грег Попович, който бе треньор на Паркър в продължение на 17 години, също ще бъде въведен в Залата на славата. 74-годишният Попович наскоро стана най-успешният треньор в историята на НБА. Той спечели четири пръстена с Паркър в отбора си и сега иска да спечели още един с нова френска суперзвезда - Виктор Уембаняма, който бе избран от Сан Антонио в драфта.