0

В сички изневери и проблеми явно са останали зад гърба на Уанда Нара и Мауро Икарди. 36-годишната аржентинка призна в чат с фенове в Инстаграм, че иска да подпечата сдобряването им с още едно дете.

„Когато родих най-малката си дъщеря, се зарекох да е за последно. Днес се виждам с още едно бебе“, увери Уанда, която има трима синове от първия си мъж Макси Лопес - Валентино (14), Константино (12) и Бенедикто, който през февруари стана на 11 г. След като напусна Лопес заради някогашния му съотборник в Сампдория Икарди, тя се омъжи за новия си през май 2014 г. На него тя роди дъщери Франческа (8) и Исабела (6). В момента момчетата са с майка си в Буенос Айрес, където тя се изявява в „Мастършеф“, а момичетата - при баща си в Истанбул, където той рита за Галатасарай.

„Докато са тук, синовете ми учат дистанционно, когато аз съм на работа. Същото е с Мауро - дъщерите ни ходят на училище, когато той е зает. Като цяло сме в период, в който той има повече време за децата“, обясни Уанда.

Попитана има ли време за сън, тя призна, че си ляга към 1 ч. „Винаги обаче ставам в 6 и не правя сиеста, освен когато не записваме шоуто. Тогава всички лягат следобед и пазят тишина“, разкри Нара.

Колкото до евентуалната й нова бременност, преди време се спрягаше вариантът бебето да се роди от сурогатна майка. Адвокат Ана Росенфелд, която движи делата на аржентинката, заяви преди време: „Не си я представям да наеме утроба. Уанда е жена, която обича майчинството. Тя се радваше и наслаждаваше на всяка една от петте си бременности. Но всички те завършиха със секцио и не мисля, че би издържала още едно“.

Сега Нара непрекъснато се опитва да демонстрира колко са близки с Икарди (30) след болезнената им раздяла. „Момичетата ми липсват, но той редовно ги води при мен“, разказа Уанда, публикувайки снимка, на която е в прегръдките на нападателя, и написа със самоирония: „Любимият ми турски сериал“.