0

П ривържениците на Байерн с нетърпение очакват появата на Жоао Палиня.

Халфът е една от перлите в селекцията на тима това лято, като за правата му бяха платени 51 млн. евро на Фулъм. Това направи португалеца петият най-скъп входящ трансфер в историята на клуба. Жадни да научат всичко за новото попълнение, феновете пренесоха еуфорията си и върху неговата съпруга Патрисия.

Самата Патрисия направи достатъчно да привлече вниманието, като публикува атрактивни снимки по бански от почивката с любимия мъж. Кадрите са правени в Алгарве, а дамата е заложила на розов бански. „Истинска принцеса“, „моето вдъхновение“, „чиста красота“, гласяха част от възторжените коментари под публикацията на г-жа Палиня.

Патрисия всъщност е доста популярна в Португалия. През 2021 г. тя записа впечатляващо участие в музикалното шоу All Together Now. Говори се, че още като дете е пяла с родителите си в караоке барове. Оттам разпалила страстта си към пеенето. Освен това красавицата учи за стоматолог. С Жоао са женени от три години и имат син Жоао Мария. Сега семейството се наслаждава на заслужена ваканция след европейското първенство. На турнира в Германия Палиня бе важна фигура в състава на Португалия, която отпадна на четвъртфиналите от Франция след изпълнение на дузпи. Почивката на халфа обаче е към своя край и той трябва да се присъедини към Байерн за турнето в Южна Корея, което започва на 31 юли. В Сеул на баварците предстои приятелски мач в Тотнъм.

Играчите на Байерн пък намират време да разпускат по време на лагера в Баварските Алпи. Малцината ранобудни туристи и някои местни жители останаха приятно изненадани да видят някои от звездите на тима да се плацикат в 8 часа сутринта в езерото Тегерензее. В хладните води, под ромона на птичи песни от близката гора, по гащета нагазиха Леон Горецка, Ерик Дайър и Серж Гнабри. След като поплува, триото се прибра за закуска, а после се включи в тренировката под ръководството на новия треньор Венсан Компани.