0

К ожа и кости е станала съпругата на футболната легенда Дейвид Бекъм - Виктория.

Това се видя на снимка, на която дизайнерката и майка на 4 деца позира с розова рокля от лятната си колекция.

48-годишната Виктория винаги е била много слаба и поддържаше тегло от 48 кг при ръст 163 см. Сега обаче тя съвсем се е стопила, забелязаха наблюдателни фенове сред нейните 31 милиона последователи в Инстаграм, които не намират тялото й за красиво. Цената на роклята в бледорозово е 1890 паунда.

В момента Бекъм е направила огромна разпродажба на дрехите от своята марка, като при някои от тях намалението е 60%.

Бившата спайска създаде модната си марка и оттогава непрекъснато изпитва финансови затруднения. Според „Мирър“ загубите на бранда вече възлизат на 66,3 млн. паунда, въпреки че в последните години Виктория разшири империята си. Тя пусна линия за кожени аксесоари, обувки и козметика. С Дейвид обаче печелят от другите си бизнеси като рекламни лица и инфлуенсъри, като за 2020-а приходите им били 11,6 млн. паунда. Личното богатство на г-жа Бекъм се оценява на $450 млн. „Акционерите продължават да инвестират в марката на Виктория, защото тя няма кредитни задължения и има потенциал за развитие“, коментира „Дейли Мейл“.

Любопитното е, че при дебюта й в Седмицата на модата в Париж през септември Пош ползва услугите на едни от най-скъпоплатените манекенки в света Бела и Джиджи Хадид. Сега за свое ревю ги е резервирала най-свирепата конкурентка на Виктория - Стела Маккартни, която по принцип не обича да плаща на известни модели. Решението на някогашната попзвезда да наеме двете Хадид разпалило състезателната страст на 51-годишната дъщеря на Пол Маккартни.