0

И ма изграден стереотип, че половинките на футболистите са с тях главно заради парите и славата. Подобни твърдения имат известно основание в някои случаи, но не винаги е така. В потвърждение на това журналистите от The Sun направиха класация за успели жени, натрупали сами солидно състояние независимо от прочутите си партньори футболисти.

Кристиано Роналдо и Лионел Меси са не само най-успешните, но и най-богатите футболисти в света. Любимите им обаче не са в челните места на класацията при футболните половинки. Джорджина Родригес има над 54 млн. последователи в Инстаграм и всяка нейна публикация й носи десетки хиляди евро. И въпреки това приятелката на Роналдо заема едва 8-о място в класацията със състояние от 10 млн. евро. Малко по-добре е Антонела Рокуцо. Чаровната съпруга на Меси е пета, с 18 млн. евро в сметката си. Добра сума, ако се раздели с аржентинския нападател, каквито напоследък слухове има заради евентуална негова изневяра с журналистката София Мартинес. Въпреки това Антонела е далеч от челната тройка по приходи.

Кои известни красавици заемат челните места? Едва ли е някаква изненада, че №1 е Виктория Бекъм, чието богатство се оценява на 63 млн. евро. Съпругата на Дейвид Бекъм успя да изкара парите си от хитовете, които изпя със Spice Girls през 90-те, но и също така от различните бизнеси, които успешно управлява след това. Втората позиция обаче определено е неочаквана, тъй като се заема от Пилар Рубио. Жената на защитника Серхио Рамос е заделила над 54 млн. евро. На 45 години тя си остава една от най-атрактивните телевизионни звезди в Испания. В миналото припечелваше добре и като модел и актриса. Трета по пари е Ана Левандовска със заделени около 41 млн. евро. Съпругата на нападателя на Барса Роберт Левандовски е състезател по карате, предприемач и диетолог. Добро е финансовото състояние също на жената на Марио Гьотце - Ан-Катрин (32 млн.), на Уейн Рууни - Колийн (17 млн.), на Бастиан Швайнщайгер - тенис звездата Ана Иванович (15 млн.) и др.