0

В ратарят на Динамо (Москва) Игор Лещук успя да привлече вниманието на медиите, но не с футболните си изяви.

27-годишният страж се оказа в центъра на любовен триъгълник. Нещо, което ще му коства развод с благоверната му съпруга Виолета.

Наранената Виолета, която има две деца от Лещук, се чувства двойно предадена. От думите й става ясно, че съпругът й мърсувал зад гърба й с нейна приятелка.

„За мое съжаление (или може би за щастие?) трябваше да се изправя пред ситуация, която обърна света ми с главата надолу. Мълчах много дълго, страхувах се и дори се срамувах да говоря за това. Да си затваряте очите за всичко, да оставяте всичко да минава покрай ушите ви и да се преструвате, че не ви засяга, не винаги е правилното нещо. Ако на първата среща ви се струва, че човекът лъже, тогава в 90% от случаите ще бъде така. Не пускайте псевдоприятелки и псевдоприятели в дома си. Не позволявайте на никого да влезе в семейството ви, докато човекът не бъде изпитан от времето и много ситуации. Не вярвайте във фалшивата святост, както глупаво направих аз“, излива мъката си измамената жена.

После продължава горко да нарежда: „Човекът, който си играеше с децата ми, пиеше чай вкъщи на рождения ми ден, разговаряше с майка ми, си позволявал зад гърба ми с най-близкия човек неща, за които е отвратително да се говори. Всичко това ми е много мръсно, подло и неразбираемо. Особено когато се случва пред всички“.

Самият Лещук потвърди, че е в развод и даде кратък коментар по въпроса.

„Не иска и не обичам да обсъждам личния си живот. Но във връзка с това, че има хора, които вадят мръсно пране и говорят за развода ми, провокирайки конфликт с измислени причини, трябва да кажа нещо. Ние сме във фазата на развод от дълго време. И това решение не е свързано с никого, освен с нас двамата. Не е нужно да търсите скандал. Бъдещият ми живот не касае никого“, лаконичен бе стражът.

Игор Лещук има 11 мача за Динамо (М) този сезон. Преди години е пазил за младежкия национален отбор на Русия.