0

В ратарят на Арсенал Арън Рамсдейл се сгоди за прелестната си приятелка Джорджина Ъруин. 

24-годишният английски национал падна на коляно и направи романтично предложение на своята половинка. 

За да бъде изненадата още по-голяма, Рамсдейл наел апартамент в хотел и направил специална декорация за случая. Снимки, публикувани от вратаря в Инстаграм, показват невярваща Джорджина, която влиза в пищно украсена стая, пълна с цветя, балони и снимки на двойката. Играчът на „артилеристите“ пък изписал с големи светещи букви: „Ще се омъжиш ли за мен?“

Той също така сподели кадри, на които се вижда, че е паднал на едно коляно и държи пръстен, докато отправя съдбоносния въпрос. На други фотоси пък двойката нежно се целува и прегръща. Асът на Арсенал потвърди, че е направил предложението преди домакинската победа с 4:2 над Лестър във Висшата лига.

Двамата имат любовен роман от 2019-а. Ъруин, която е с две години по-голяма от Рамсдейл, работи като стюардеса в „Бритиш Еъруейс“. Освен че обикаля целия свят, мацката е съсобственик на марка за спортно облекло. Тя има над 12 000 последователи в Инстаграм и редовно публикува очарователни снимки с Арън, а също така и от екзотични дестинации. 

Бивши и настоящи звезди от Висшата лига, сред които Йън Райт, Джейми Реднап и  Трент Александър-Арнолд, моментално честитиха на симпатичната двойка с коментари под публикацията.