0

Н ай-сексапилната италианска фехтовачка Антонела Фиорделизи е посрещнала Нова година в компанията на вратаря Гулиелмо Викарио, който прави фурор в Тотнъм. Новината разкриха първо медиите на Острова, въпреки че новата двойка с нищо не е издала отношенията си досега.

25-годишната Фиорделизи публикува поредица снимки от скъпи клубове и ресторанти в Лондон, но навсякъде беше сама или с приятелки. Таблоидите обаче настояват, че се вихри любов с Викарио (27).

През лятото едрогърдата моделка, която остави зад гърба си кариерата в спорта, скъса с Едоардо Донамария, с когото се запозна при участието си в седмото издание на „ВИП брадър“. В разгара на отношенията им Фиорделизи се похвали, че Франческо Тоти я е свалял в Инстаграм. През 2019-а някогашната шпажистка разказа за интимен чат с Гонсало Игуаин. Тя разказа как нападателят я карал да му праща снимки на дупето си и го нарече „болен“. По-късно явно забрави за признанието си и обяви: „Никога не съм била с Николо Дзаниоло и Игуаин. Всъщност не съм имала връзка с футболисти. Може би само с един, но не беше някой от тях двамата“.

Именно чрез Инстаграм Антонела се запознала със 194-сантиметровия Викарио, чиято последна приятелка бе обикновено момиче от Милано. В сайта на известния папарак на Апенините Фабрицио Корона излезе коментар, че връзката му със сексбомбата може да съсипе вратаря. „Най-големият страх на Гулиелмо е тази история да не завърши във всички вестници, да предизвика медийна вълна и скандали, проваляйки невероятната му кариера. Кой знае дали заради някой като Антонела, която е обсебена от социалните медии, защото без тях тя би била нищо, Гулиелмо ще загуби всичко. Ето защо той се плаши от момента, когато всичко излезе наяве“.

В родното си Удине футболистът е известен със златното си сърце. През 2022-а той приюти в дома си майка и син украински бежанци.