0

Н аранената съпруга на Кайл Уокър – Ани Килнър, е готова да даде нов шанс на проваления им брак, твърди „Сън“.

Това ще се случа само ако звездата на Манчестър Сити й плати 15 млн. паунда. Това е около половината от състоянието на защитника.

Кайл и Ани имат четири деца, но семейният им живот е в тотален разпад. И няма как да е иначе, след като играчът се сдоби с още две рожби, но от любовницата си Лорин Гудман. Заради аферата бясната съпруга натири на няколко пъти неверния си мъж. Тази години дори се наложи Уокър да се настани в хотел, където Сити държат няколко апартамента. По-рано през този месец Ани му позволила да се върне у дома, но да спи сам на третия етаж.

„Кайл и Ани се карат за почти всичко. Тя му каза, че ще обмисли да опитат още веднъж само ако първо й даде половината от парите си. Казаха й, че има право на половината от богатството му, ако се разделят, и не иска нито едно пени от нейния дял да отиде при Лорин. Тя смята, че разводът ще й осигури независимост и сигурност, но иска също така да опита да запази семейството си. Ани твърди пред приятели, че не са отново заедно и просто се опитват да намерят път напред. Всичко, което наистина я интересува, са децата и ще направи всичко възможно, за да ги защити“, довери източник пред „Сън“.

Според същия информатор семейството вече се било консултирало с адвокати за осъществяването на подобно финансово споразумение.

Напрежението нараснало съвсем, след като сестрата на Ани – Сиан, наскоро родила син от връзка с женен мъж.

„Кайл хвърля поведението на Сиан обратно в лицето на Ани всеки път, когато имат конфликт и го използва като извинение, за да направи собственото си поведение приемливо. Той казва, че Ани не може да се нахвърля върху него, след като сестра й е направила подобно нещо. Всъщност се държи така, сякаш това е нормално. Сиан винаги го е укорявала за това, което е причинил на по-голямата й сестра – сега тя направи същото с друг мъж. Това прибави допълнителен нюанс в бъркотията“, споделя близък до фамилията.