0

Н еймар отново попадна в окото на бурята. Многобройните любовни похождения на звездата отдавна са любима тема за таблоидите. Сега обаче на жадните за сензация хроникьори бе поднесен нов щрих от интимния живот на нападателя на ПСЖ. Очерта го трансмоделът от Бразилия София Баркли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Barclay (@ibarcllay)

В интервю за „Метрополитен ФМ“ популярната инфлуенсърка заяви, че е видяла Неймар да прави секс с друг мъж. По-специално със сърфиста Педро Скуби.

По думите на Баркли въпросният акт се случил през 2021 г. по време на глобалната пандемия от COVID-19. Неймар направил тайно парти във вилата си. За да не изтече информация, техничарят накарал всички да оставят телефоните си отвън. По време на веселбата явно се стигнало и до групов секс, както и до интимните ласки между футболиста и приятеля му Педро.

„Двамата правиха секс. Ние с друго момиче се оказахме по средата. Те се целуваха. Всички се целуваха. Нямаше бариери и ограничения“, цитира „Ел Мундо Депортиво“ трансжената.

София твърди, че Неймар я помолил да подпише документ за конфиденциалност, но тя отказала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Barclay (@ibarcllay)

Казаното от Баркли хвърли шок журналистите от „Метрополитен ФМ“. От радиото излязоха с изявление, че ще „изключат цялото съдържание на интервюто от каналите за комуникация и профилите в социалните мрежи“. Вероятно опасявайки се, че ще бъдат съдени от Неймар. Доколко има истина в казаното от София е трудно да се каже. Звезди от неговия ранг често стават жертва на труднодоказуеми пикантни слухове на хора, търсещи пари и медийна изява.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

В момента нападателят има по-важни неща, от които да се вълнува. През април приятелката му Бруна Бианкарди обяви, че двамата ще имат бебе. Не след дълго Неймар успя да кръшне на любимата с инфлуенсърката Фернанда Кампос, но намери сили да се извини официално и да поиска прошка. Освен това играчът трябва да помисли и за кариерата си. Голяма част от феновете на ПСЖ не го искат в тима заради скандалите, а и постоянните му контузии. Той обаче е решен да остане и следващия сезон, въпреки че е недолюбван.