0

Т енис звездата Александър Зверев разстрои своята проектотъща Симоне Томала.

58-годишната германска актриса искала да прекара празниците с дъщеря си София, която от 2021-ва има връзка със световния №7. На София (34) и 8 г. по-младия от нея играч предстои да посрещнат третата си Коледа като двойка.

„Заедно ще сме, но без празничното настроение, защото коледният дух не е за мен. Украсите, които слагам вкъщи, стоят после цяла година. Сезонът в тениса е дълъг и започва още през декември, така че на Бъдни вечер ще сме в самолета за Австралия“, обясни София, която е тв водещ и модел, която се появи със Саша и майка си на благотворителното събитие „Сърце за деца“ в Берлин.

„Майка ми страда много от това, че по Коледа ме няма. Тогава детето й неизменно го няма, взето е от момчето. Но ние не водим нормален живот. Ставаме рано и пътуваме много. Съответно не си почиваме по празниците, а ги посрещаме предимно по хотелите”, добави София.

Колкото до Симон, тя живя от 2000 до 2009-а с футболния треньор Руди Асауер (починал през 2019-а - б. р.), а след това неин приятел стана хандбалният вратар Силвио Хайнефетер, с 19 г. по-млад от нея.