0

Б ившият играч от НФЛ Чад Джонсън остави без думи любимата си жена.

Пенсиониралият се футболист заведе актрисата Шерил Росадо на парти, което бе обявил като подранил купон за рождения си ден. На 9 януари той навърши 45. Оказа се обаче, че ще празнуват годеж.

Двамата са заедно от 2020-а, а вече имат и дъщеря – Серенити, която този месец ще навърши годинка. И двамата са с богат опит като родители. Шерил има още три отрочета, а Чад – седем от шест жени. "Останах без думи - такъв жест, такова доказателство за любов пред семействата и приятелите ни", каза бъдещета госпожа Джонсън, която хич не се притеснява от факта, че преди години любимият й беше осъден за побой над бившата си жена.

35-годишната дама е всестранно надарена личност. Освен че се снима в сериал на Netflix, тя е собственик на фирма за недвижими имоти, а също така служител в армията на САЩ. Избрала професията на военен, след като родила първата си дъщеря още в края на гимназията, заради което й отнели стипендията. 13 години била парашутист и два пъти е пращана на мисии в Афганистан, но се наложило да напусне по медицински причини.