0

З вездата от НБА Зион Уилямсън се оказа в центъра на любовен триъгълник, който със сигурност ще предизвика огромен скандал.

“Ню Йорк Пост“ публикува статия, в която известната порнодива Мория Милс твърди, че има интимни отношения с тежкото крило на Ню Орлиънс Пеликанс. Всичко това идва в твърде деликатен момент, тъй като баскетболистът наскоро обяви, че с бременната си приятелка Акима чакат момиченце през ноември.

Милс твърди, че с Уилямсън имат сексуална връзка и като доказателство публикува в Туитър съобщения, за които твърди, че са от него. В едно от тях тя пише, че той й е съсипал живота. Асът на Пеликанс пък я моли да изтрие кореспонденцията между тях. След като гаджето на Зион обявява, че чака момиченце, актрисата от филми за възрастни отприщва гнева си към играча.

„По-добре се моли и аз да не съм бременна, защото определено ми закъснява. Бях с теб миналата седмица в Ню Орлиънс и не можеш да ми кажеш, че случайно съм забременяла след всичко, което направих за теб“, пише Милс.

Написаното от нея предизвика противоположни коментари. Някои от тях, явно на заклети фенове на Пеликанс, бяха доста остри към Мория и начина, по който си вади хляба. Други съзряха в лицето на Зион долен мръсник, който не може да държи ципа на панталоните си затворен.

22-годишният Зион Уилямсън е водеща фигура в Ню Йорк Пеликанс, чиято фланелка защитава от 2019-а. Същата година той подписа договор на стойност 75 млн. долара с марката на легендата Майкъл Джордан Air Jordan. Това е втората най-крупна сделка за новак в НБА след 90-те млн. на Леброн Джеймс през 2003 г. Преди три години, по време на прекъсването на сезона заради пандемията от COVID-19, Уилямсън плати месечните възнаграждения на служителите на „Смути кинг сентър“ и бе един от баскетболистите, помагащи на работниците в залата.