0

У частничката на 3 олимпиади Лоло Джоунс призна, че е била преследвана от трима различни мъже в живота си. 

40-годишната американска, световна шампионка на 100 м с препятствия от 2008 г., смело сподели подробности за тормоза от страна на силния пол, който е преживяла. Джоунс излезе публично с болезненото си признание, за да подчертае собствените си борби, но и да помогне на други хора да останат в безопасност и защитени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

„През последната година имах трима различни мъже преследвачи. Вече три пъти момчета прекрачиха границата, застрашиха моята безопасност и безопасността на приятелите ми и промениха живота ми.

Един човек нахлу в олимпийския тренировъчен център и остана да нощува с надеждата да ме намери.

Друг човек продължи да тормози приятелите ми в опити да се свърже с мен.

И накрая, един човек издебна къщата ми и каза на полицията, че ме познава и аз го поканих да дойде да живее с мен.

Приключих!

Ако е имало някакво объркване тук, вече съм много ясна: не се интересувам. НИКОГА. Това не е начинът, по който трябва да вървим“, написа Лоло Джоунс в профила си в Инстаграм, където има 569 000 последователи.

Тя сподели селфи от колата си, екранна снимка от камера за видеонаблюдение и някои съвети за вземане на допълнителни предпазни мерки - включително обаждане на полицията от добре осветено място и носене на спрей за самозащита.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

Преди време атлетката, участничка на летните игри в Пекин 2008 и Лондон 2012 и на зимните в Сочи 2014 в бобслея, която е и набожна християнка, сподели публично, че още е девствена.

Сега тя получи подкрепата на много свои фенове, които й съчувстваха за всичко, през което е минала през живота си и я окуражиха да продължава да живее живота си.