0

Aктьорът Боб Сагет, известен с ролята си в сериала от 80-те и 90-те "Пълна къща" и като водещ на шоуто "Най-смешните домашни видеоклипове на Америка" бе намерен мъртъв в хотелска стая в Орландо, Флорида. Полицията е била извикана в хотел "Риц-Карлтън" заради мъж в безсъзнание в хотелска стая. Оказало се, че мъжът е бил 65-годишният Боб Сагет.

"По-рано днес шерифите от Ориндж каунти са били повикани в хотел "Риц-Карлтън Орландо", Гранде Лейкс, по сигнал за мъж в хотелска стая, който не реагира. Мъжът е идентифициран като Робърт Сагет и е обявен за починал на място. Детективите не са открили признаци на насилие или употреба на наркотици в този случай", съобщиха от офиса на шерифа на Ориндж каунти.

През 2018 г. актьорът се ожени за телевизионна водеща, която е с 23-години по-млада от него. След раздялата си с първата си съпруга Шери Креймър, с която има три дъщери, през 1997 г., Сагет смятал, че никога няма да открие отново любовта. Сагет беше известен още с комичните си изяви като водещ на предаването "Най-смешните видеоклипове на Америка".

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Bob Saget was a beloved and boundary-pushing comedian. He’ll be missed. <a href="https://t.co/ftE8MvdOm1">pic.twitter.com/ftE8MvdOm1</a></p>&mdash; comedycentral (@ComedyCentral) <a href="https://twitter.com/ComedyCentral/status/1480339408364589056?ref_src=twsrc%5Etfw">January 10, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>