0

Р уският президент Владимир Путин повдига все повече въпроси около здравословното си състояние,след като няколко пъти беше уловен със странни петна на ръцете.

Западни експерти твърдят, че Путин е болен и белезите са от вливания, които получава. Според лорд Ричард Данет стопанинът на Кремъл страда от Паркинсон и рак на панкреаса. Скорошните му снимки пък показват признаци на множество интравенозни петна по ръцете, които той често прикрива при официални ангажименти. „Внимателните наблюдатели сега забелязват, че ръцете му изглеждат доста черни отгоре, което е знак за инжекции, когато други части на тялото не могат да приемат инжекции“, каза Данет пред Sky News.

Междувременно същото нещо ужаси и американците, след като подобен белег се появи и на една от ръцете на американския президент Джо Байдън. Държавният глава беше сниман на 1 ноември по време на събитие, а на ръката му се вижда рана, за която някои смятат, че е от инжекция.

Кадрите предизвикаха много реакции в социалните мрежи. Някои от коментарите гласят: „Това, което е интересно за тази снимка е , че има следи от инжектиране на ръката му и фактът, че Белият дом не ни каза за какво са“. В друг коментар пък се казва:“Страшно е за страната, когато не знаеш точно какво е психическото и физическо състояние на президента“.