0

М ъж от Тексас е обвинен в обезобразяване на бившата си приятелка в ужасяващо нападение, като се твърди, че е отхапал част от носа й, след като е открил, че е работила в местен стриптийз клуб.

34-годишният Дейвид Морин младши беше арестуван и обвинен, че е нанесъл сериозни телесни наранявания по време на предполагаемото нападение, предава Fox News.

Съдебните документи разкриват, че Морин и бившата му са се срещали около седем месеца, но са се разделили две седмици преди инцидента. След като няколко пъти се опитал да се обади на жертвата без отговор, ядосаният Морин нахлул в апартамента й, като разбил прозорец и нахлул вътре. Именно там той открил документи за работа, показващи, че жертвата е работила или е кандидатствала за работа в местен стриптийз клуб.

Това довело до разгорещен спор между Морин и жертвата, който бързо прераснал в насилие. Морин е обвинен, че е душил жената за около 10 секунди, преди да отпусне хватката си. Жертвата се опитала да избяга до входната врата, но се твърди, че Морин я сграбчил отново и я ухапал по лицето, откъсвайки парче от носа й.