0

М алопишковци луднаха по нова техника за уголемяване на достойнството, използвайки метода "джелкинг". Чрез него уж се постига естествено уголемяване посредством повишаване на кръвното налягане в члена. Техниката се състои в това да масажирате пениса от основата към главичката, прилагайки премерен натиск, така би трябвало повече кръв да навлезе, тренирайки способност му да побира повече, т.е да увеличава размера си.

Техниката не трябва да се прилага в напълно еректирало състояние. Необходимо е да се изчака докато не спадне с около 50-75%. Пенисът трябва да е достатъчно отпуснат, за да циркулира кръвта по-лесно през него. Ако усетите болка докато изпълнявате техниката трябва незабавно да спрете, тъй като може да причините разкъсвания. Важно е да запомните, че техниката освен, че не бива да се прилага в състояние на пълна ерекция, не бива да се оказва натиск и върху главичката на пениса, съветват ентусиасти.

За да изпълните правилно техниката „джелкинг“ трябва да нанесете крем за уголемяване на члена. Той не само ще улесни движението на ръцете, но и ще стимулира притока на кръв. С палец и показалец обхващате пениса си, поставяйки захвата максимално близо до пубисната кост, а с другата ръка придържайте основата и тестисите. Движете по посока нагоре към главичката на члена, като леко притискате. Идеалното стягане за "джелкинг" е това, при което не изпитвате болка, но ефективно изтласквате кръвта нагоре. Трябва да спрете под главичката.Това движение представлява един "джелк" и трябва да трае 2-3 секунди, а след това повторете, като редувате ръцете си. Техниката се повтаря 100 пъти на упражнение, с промяна на ръцете всеки път. Упражнението трябва да се прави между 3 и 5 пъти седмично. Ако членът стане сух по време на процеса, добавете още крем за уголемяване или лубрикант. След като приключите с упражнението, можете да оставите крема да се абсорбира в кожата, тъй като той стимулира притока на кръв в члена, отбелязват мераклиите.

@luigidomenico2 ESTE es mi JELQING FAVORITO #jelqing #miplatano #comolesgustamas #ejerciciosparacrecer #miembromasculino😂🤣😂🤣🤣😂 ♬ original sound - Luigi Domenico

Някои представители на мъжкия пол твърдят, че пенисите им са пораснали с близо 4 см на дължина и с около 2,5 см на обиколка.

Медиците обаче предупреждават, че усилията им всъщност могат да имат обратен ефект. Според Националната здравна служба техниката може да предизвика болка, разкъсвания, деформация, еректилна дисфункция, загуба на дължина, обиколка и дори изкривяване на пениса в еректирало състояние.

"Тези повтарящи се, травматични движения могат да се превърнат в белези, но след това те могат да доведат до болест на Пейрони, при която се образува плака, която може да бъде свързана с еректилна дисфункция и болка.", заяви пред Daily Mail сертифицираният уролог от Орландо Хелт, д-р Джамин Брахмбат. Обсъждайки дискомфорта по време на полов акт, медикът казва, че това е "пълна загуба на време за момчетата". Може да бъде много болезнено, а понякога появата на белезите може да отнеме от три до шест месеца или дори година, разяснява той.

@realdavidboydmd There is no evidence this works, but if it intrigues you… profeed with caution. #fyp #health #doctor ♬ original sound - Dr. Boyd

Д-р Премал Пател, специалист по урология в Университета в Маями, също изрази своите опасения и заяви, че пациентите, които са участвали в „джелкинг“, трябва бързо да потърсят лекарски съвет, ако се появят някакви притеснения. "Всички мъже, които имат притеснения по този въпрос, трябва да говорят с лекар в областта на първичната медицинска помощ или сексуалното здраве, защото няма научно основамое за „джелкинг". Възможно е то да не прави нищо, а в същото време да не е безопасно. Изкривяванията на пениса могат да причинят много травми на пениса. Това е опасно и безсмислено.", обяснява той.

* Източник: fakti.bg / ladbible.com