0

Л екар, който бил обвинен в мастурбация до 14-годишно момиче в самолет, е признат за невинен.

Съдия свали всички обвинения срещу 33-годишния д-р Судипта Моханти след тридневен процес във федералния съд на Бостън.

ИЗВРАТЕНО! Чекиджия лъска пред майки и деца, дебне ги на игрална площадка (СНИМКА)

Докторът заяви, че процесът е бил тежък за семейството му и не разбира защо обвиненията са били повдигнати срещу него. 

„Моята годеница седеше до мен в самолета по време на въпросния полет и никой от нас не може да разбере защо това се случи“, каза той в писмено изявление.

„Посветих живота си на грижата за другите като лекар и беше много трудно да се отдръпна, докато се занимавах с тези фалшиви обвинения“, посочи д-р Моханти.

Лекарят от Кеймбридж беше обвинен в извършването на непристойното действие по време на полет на Hawaiian Airlines през май 2022 г.

ЧОВЕЩИНКА: Безсрамник изтърка жезъла докато шофира (ВИДЕО)

Непълнолетната, чието име не беше назовано, го обвини, че мастурбирал до еякулация, след като забеляза, че завивката, която носел до врата му, е паднала и панталоните му са разкопчани.

Тя посочи, че Судипта Моханти поставил завивката върху себе си и подскачал с крак, преди одеялото да се свлече. 

Момичето успяло да се премести на съседно свободно време и заяви, че се почувствала „отвратена и много неудобно“. След като пристигнала в Бостън, разказала на баба си и дядо си, с които пътувала, за преживяното и те уведомили полицията.

Моханти обаче подчерта, че дузината пътници около тях и стюардесите, които обслужвали пътниците, никога не казали нищо и не направили забележка или забелязали, че нещо не е наред в периода, за който момичето го обвинява в самозадоволяване.

След като беше обвинен през септември, лекарят избра съдебен процес, което означава, че предаде случая си на съдия, а не на съдебни заседатели.

НЯМА ЛЪЖА, НЯМА ИЗМАМА: Принудили Обри Плаза да мастурбира на снимачната площадка

Грозяха го до 90 дни затвор, глоба от 5000 долара и една година наблюдение, ако беше осъден.

Прокурорите казаха, че са разочаровани от изхода на делото, като посочиха: „Нашата служба няма никакви резерви да продължим с това дело. Нашият офис ще остане непоколебим в подкрепата си на жертвите, особено на непълнолетните деца. Изключително важно е жертвите да знаят, че могат да се оплачат и ще бъдат изслушани и напълно подкрепени от нашата служба“, каза американският прокурор Джошуа Леви.

Д-р Моханти е талантлив и всеотдаен лекар. Той няма абсолютно никаква история на неправомерни действия“, каза адвокатът на лекаря, Клаудия Лагос, в изявление. „Последните шест месеца бяха странен кошмар за него и той изпитва облекчение, че това най-накрая приключи, за да може да изгради отново живота си", добави той.