0

Б ританското кралско семейство показа единство по време на коледна служба в Уестминстърското абатство. Това е първото официално събитие на монарсите след излъчването на първите епизоди на сериала на Netflix за Хари и Меган.

Чарлз III и близките му показаха солидарност часове, след като малкият му син и съпругата му Меган атакуваха кралската институция с нови обвинения от екрана.

Британците отдадоха своята почит към принца и принцесата на Уелс, които пристигнаха в абатството заедно със своите деца принц Джордж и принцеса Шарлот. Сред тълпата, която чакаше на студа появата на бъдещите крал и кралица, се чуваха възгласи: “Кейт, Уилям, ние ви обичаме”.

GettyImages

GettyImages

Когато крал Чарлз пристигна в Уестминстърското абатство получи целувки по двете бузи от снаха си Кей, преди тя да направи нисък реверанс. Тя отправи подобен семеен поздрав и към кралица Камила, която изглеждаше безкрайно щастлива от милия жест. Кралят поздрави и внуците си, като целуна принц Джордж и принцеса Шарлот.

На фона на непрестанните скандали Пипа Мидълтън демонстрира публично подкрепата си към своята по-голяма сестра Кейт, като се появи, облечена в тоалет в същия цвят – бордо.

GettyImages

По време на официалната част на празничната служба принц Уилям прочете пасаж от речта на покойната Елизабет II от 2012 г., в което кралицата, казва, че винаги е оставала поразена духа на Коледа, който сплотява хората.

GettyImages

GettyImages

Въпреки, че от Бъкингамския дворец отказват да коментират поредицата на Netflix, в която принца Хари и Меган Маркъл вадят кирливите ризи на кралското семейство, приближени източници коментират, че Чарлз III и близките му са силно разочаровани от разкритията на херцозите на Съсекс.