0

Л екари не можели да повярват на очите си, след като им се наложило да извадят кокосов орех от дупето на перверзник, който опитал да задоволи сексуалните си нужди с експеримент, но той ужасно се объркал.

56-годишен мъж от Тайван постъпи по спешност в болница, след като болката в корема станала твърде силна и получил силен запек, след като не успял да премахне кокоса сам (СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК!)

ПОСТЕПЕННО: Порното води до пристрастяване

Тропическият плод, който бил заклещен в него през последните два дни, бил използван от мъжа за сексуална стимулация, докато мастурбира.

Директорът на болницата предупредил местните жители за опасностите от подобен акт. „Това беше много рядък случай. Пациентът имаше късмет, че все още беше жив. За щастие той не претърпя сериозно вътрешно увреждане. Казахме му да не го прави отново. Пациентът призна, че е сложил кокосовия орех в ректума си в търсене на стимул", посочи лекарят.

МРЪСНИК: Лекар лъскал жезъла до 14-годишна в самолет!

След като мъжът постъпил в болницата, се наложило лекарите да премахната кокоса с животоспасяваща операция, защото пациентът не могъл да го изтласка по естествен начин.

След това хирурзите се спрели на крайната си възможност да оперират пациента чрез процедура, наречена „лапаротомия“.

ИЗВРАТЕНО: Самотник напъха бутилка в ануса си!

Усилията на лекаря били успешни, безопасно издърпвайки кокосовия орех с размери 7,5 см на 5,7 см от коремната му кухина, от която били източени 2000 милилитра урина, натрупана през двата дни.

Д-р Чен предупреди за опасностите от „кокоса“, като призова хората да „внимават, когато търсят стимулация“.