0

Ж ена от Обединеното кралство, която твърди, че може да говори с мъртъвци и ангели, стана хит сред знаменитостите на Острова. Твърди се, че редица известни певци и телевизионни звезди я търсят, заради способността й да ги свърже с техни покойни роднини.

25-годишната Клоуи Смит за първи път започна да рекламира специалните си "сили" преди около 14 месеца, след като открила на погребението на баба си, че може да вижда духове. Оттогава поредица от знаменитости искат да се срещнат, за да се опитат да се възползват от нейните способности.

„Някои от тях са загубили любим човек и аз помагам в процеса на скръб“, разказа Смит, добавяйки: „Аз не съм просто човек, който вижда мъртви хора, което някои намират за странно и не ми вярват, но помагам и при депресия и тревожност. Просто говоря с тези хора и съм в постоянен контакт с тях".

Смит вече е звезда в YouTube, където си направи канал. Тя също така има над 157 000 последователи в социалните мрежи Тя твърди, че има и ясновидски способности, като може да разкрие на бременна жена какъв ще е полът на бебето й.