0

Б роени дни след опита за покушение ликът на Доналд Тръмп с окървавено лице и вдигнат юмрук вече се превръща в запазена марка на кандидат-президентската му кампания.

Фланелки с емблематичния кадър се продават край залата, в която се провежда Конгресът на Републиканската партия в Милуоки, съобщи NOVA.

ОПИТ ЗА УБИЙСТВО: Стреляха по Доналд Тръмп! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Секунди след стрелбата, докато агентите на „Сикрет сървис” се опитваха да изведат Тръмп от сцената, той успя да вдигне ръка за поздрав към събралото се множество.

НОВО ПОКУШЕНИЕ: И Иран се точели на Тръмп!

Почитатели на кандидат-президента дори избраха да татуират този миг върху телата си.

ПАК ГО НАПРАВИХА: „Семейство Симпсън“ предскaза опита за убийство на Тръмп?! (СНИМКИ)

„Това се случи буквално 20 минути, след като Тръмп беше прострелян. Клиентът беше видял видеото на паркинга, предполагам, че точно е обмислял каква татуировка иска да му направя, когато това се е случило. Тогава решил, че иска точно този образ, който да бъде увековечен върху кожата му”, разказва татуистът Ники Севън.

ДОБРО ДЕЛО: Мъск дари $100 000 на жертвите от митинга на Тръмп!

„Човекът беше прострелян… и само милиметър го делеше от това да е мъртъв. В един момент той се изправи и каза на всички, че трябва да се борят. Това е емблематичен кадър и показва колко безстрашен е той и какъв лидер е”, заяви Брад Нюзър, търговец и поддръжник на Доналд Тръмп.