0

С ъпругата на бившия мексикански наркобос Хоакин „Ел Чапо“ Гусман смени професията и ще се появи като модел на Седмицата на модата в Милано.

Ема Коронел Айспуро избрана да участва в ревюто на дизайнерката на луксозни рокли Ейприл Блек Даймънд за събитието на червения килим по-късно този месец. 35-годишната бивша Коронел лежа в затвора три години за участието си в бягството на Ел Чапо от мексикански затвор.

След излизането си на свобода, тя направи опити да навлезе в музикалната индустрия след освобождаването си. Но сега поредица от публикации в Instagram Ейприл Блек Даймънд показват, че Коронел е решила да смени кариерата си. На едно от изображенията двете жени позират заедно, а Ема е облечена в пищна рокля, осеяна със скъпоценни камъни.

След като беше освободена от затвора, Ема Коронел, която е бивша кралица на красотата, има ограничение за пътуване в чужбина от условията й за предсрочно освобождаване. Въпреки това, тя явно е получила разрешение да пътува до Милано за ревюто на 21 септември.