0

П ринцът и принцесата на Уелс показаха как семейството се подготвя за коронацията . 

Дворецът Кенсингтън пусна зашеметяващо видео, което показва как принцът и принцесата на Уелс са се подготвили за коронацията на крал Чарлз III.

Уилям и Кейт привлякоха погледите на целия свят с ефектните си тоалети на историческото събитие. 

Техните деца принц Джордж, на 9 години, принцеса Шарлот, на 8 години, и 5-годишния принц Луи, откраднаха шоуто на церемонията, гледана от милиони по цялото земно кълбо.

Видеото публикувано в YouTube канала на принца и принцесата на Уелс хвърля поглед върху семейния живот на двойката по време на напрегнатия откъм задължения уикенд на коронацията. 

Видеоклип, публикуван от официалния акаунт на Уелс в YouTube, дава рядък поглед върху семейния им живот по време на препълнения уикенд на Коронацията.

Филмът улавя ликуващата атмосфера на тържеството, докато показва как Уилям и Кейт се срещат тълпи от кралски фенове в търговския център пред Бъкингамския дворец вечерта преди коронацията.

Следващите кадри показват как на следващата сутрин Уилям и Кейт се приготвят за церемонията заедно с Шарлот и Луи. Кралската двойка може да бъде видяна със своите зашеметяващи мантии на кралския викториански орден и бялата рокля на Alexander McQueen, с която принцеса Кейт е облечена. 

След това семейството напуска двореца, за да пътува до Уестминстърското абатство в златна карета, заедно с хиляди служители на въоръжените сили и членове на домакинството на Бъкингамския дворец.

На други кадри Уилям, Кейт и децата им стоят на балкона на Бъкингамския дворец заедно с други членове на кралското семейство след церемонията по коронясването.

На следващия ден семейството участва в Big Help Out - доброволческо събитие, което се провежда в цялата страна. 

Принц Луи може да бъде видян на багер, докато брат му Джордж се опитва да стреля с лък, преди цялото семейството да се присъедини към останалите доброволци за групова снимка.

Видеото завършва с клипове, заснети на Коронационния концерт в замъка Уиндзор, в който участват Кейти Пери, Лайънъл Ричи и Take That, преди Уилям да произнесе реч в чест на краля.

Клипчето на принцът и принцесата на Уелс е ярък контраст на сериала за принц Хари и Меган, който Netflix пусна миналата година. Документалната поредица предизвика полемика в обществото и обтегна отношенията между членовете на кралската фамилия.