А дел отложи разплакана началото на концертите си в Лас Вегас, които трябваше да започнат днес, защото половината от екипа й е болен от COVID-19, а и пандемията е наложила закъснения в доставянето на оборудване, съобщиха Ройтерс и АФП.

Адел отложи разплакана началото на концертите си в Лас Вегас, които трябваше да започнат днес, защото половината от екипа й е болен от COVID-19, а и пандемията е наложила закъснения в доставянето на оборудване, съобщиха Ройтерс и АФП.

Концертът в хотел "Сийзърс палас" днес щеше да е първият от 2017 г. По договор певицата трябва да се изявява три месеца там.
"Опитах абсолютно всичко възможно, за да се подготвим навреме. И да бъде достатъчно добро за вас. Но бяхме съсипани от забавяне на доставките и ковид. Половината от екипа ми е болен. Още са болни. И е невъзможно да завършим шоуто", обяснява Адел във видео в Инстаграм.


Тя се извинява осем пъти за 92 секунди, особено на хората, пътували до Лас Вегас за концерта. Британката обещава да пренасрочи концертите и шоуто да е по нейните стандарти.
Адел издаде албума си "30" през ноември миналата година. Той веднага оглави класациите в 30 държави.
Поредиците от концерти на една звезда в Лас Вегас са много привлекателни от няколко години за музикантите, които не желаят да пътуват много. Селин Дион, Кейти Пери, Кари Ъндъруд, Ъшър, Шаная Туейн са сред топ изпълнителите, които са пели там.