0

П оп иконата Адел потвърди, че ще вземе специално участие на тазгодишната церемония по връчването на наградите БРИТ 2022. Че ще с качи на сцената на престижните британски отличия обяви самата тя с публикация в социалните мрежи.

Поп иконата Адел потвърди, че ще вземе специално участие на тазгодишната церемония по връчването на наградите БРИТ 2022. Че ще с качи на сцената на престижните британски отличия обяви самата тя с публикация в социалните мрежи.

„Здравейте, наистина се радвам да ви кажа, че ще взема участие на церемонията на БРИТ следващата седмица!“, написа Адел в Инстаграм и добави, че ще се възползва от завръщането си в родната си страна, като се отбие в шоуто на Греъм Нортън за интервю. „Нямам търпение!“, написа изпълнителката на Hello.

Освен това, в публикацията си певицата адресира и последните слухове, че тя и нейният приятел Рич Пол имат проблеми с връзката си. „О, и Рич изпраща любовта си“, каза още тя.

Припомняме, че именно Адел води тазгодишните номинации за наградите БРИТ заедно с Ед Шийрън, Литъл Симз и Дейв с по общо четири признания от страна на журито. И четиримата артисти, заедно със Сам Фендер, се борят статуетката за изпълнител на годината.

Всички победители ще бъдат разкрити по време на церемонията по връчването на наградите BRIT, която ще се проведе в лондонската O2 Arena във вторник, 22 февруари и ще се излъчва на живо по ITV. Домакин на церемонията ще бъде Мо Гилиган, който замества Джак Уайтхол след воденето му четири поредни години.

Междувременно миналия месец Адел обяви през сълзи, че се налага да отложи концертите си в Лас Вегас заради коронавируса. През юли обаче звездата ще зарадва феновете си с първите си концерти в Обединеното кралство от 2017 г., които ще се проведат в BST Hyde Park в Лондон. И двата концерта вече са разпродадени.