0

М лади, красиви, талантливи. Тези думи описват рапъра Атанас Колев и поп-фолк певицата Лидия, които са спрягани за новата звездна двойка. Засега двамата изпълнители не са потвърдили официално връзката си, но заливат социалните мрежи със снимки от едни и същи локации и почитателите им веднага ги разкриха. В рамките на няколко дни дипломираният лекар и протежето на Галин публикуваха фотографии и видеа от джакузи, заведение и писта в роден зимен курорт. Ето кои са Наско и Лидия:

Млади, красиви, талантливи. Тези думи описват рапъра Атанас Колев и поп-фолк певицата Лидия, които са спрягани за новата звездна двойка. Засега двамата изпълнители не са потвърдили официално връзката си, но заливат социалните мрежи със снимки от едни и същи локации и почитателите им веднага ги разкриха. В рамките на няколко дни дипломираният лекар и протежето на Галин публикуваха фотографии и видеа от джакузи, заведение и писта в роден зимен курорт. Ето кои са Наско и Лидия:

Атанас Колев

Детство мое

Атанас Колев е роден на 21 декември 1996 г. в град Варна. Той завършва математическа гимназия „Д-р Петър Берон“ в морската ни столица. На 14-годишна възраст се присъединява към баскетболния отбор „Черно море“, като този спорт е негова страст и до ден-днешен.

Риалити формати

През 2013 г. Наско участва в музикалната надпревара X Factor. Макар да е само на 17 години, момчето успява да очарова журито и публиката. Изпълнителят успява да стигне до големите финали, но не печели шоуто. През 2018-а Наско е поканен да участва в друг риалити формат - „ВИП Брадър“. Там успява да финиша пръв като тотален любимец на зрителите.

Кариера

След края на X Factor Атанас Колев почва да пуска песни, като е по-познат сред феновете си просто като Наско. Спънка в кариерата му идва след скандал с поп дивата Мария Илиева, след което следва пауза за него. През последните години обаче младият изпълнител пуска хит след хит, като „Уау“, „Това съм аз“, „Това не съм аз“, „Марш кючек“ и други. През 2021-ва той издаде и дебютния си албум с името „Кой съм аз?“.

Кариерното развитие на Наско продължава в още едно направление. През декември той се дипломира като доктор в Медицинския университет във Варна. Той стажуваше в няколко варненски болници, сред които „Света Марина“.

„Идеята ми за специализация е гинекологията. Като бизнес идея ми се струва много печелившо, защото женската част от публиката и аз се разбираме - те ме харесват и аз ги харесвам, мисля, че ще има много часове, запазени занапред“, обясни наскоро той.

Актьорски подвизи

Наско Колев се разписа с участие в няколко скеча в „Светът на Ванката“ - един от най-забавните и популярни български канали в YouTube. Зад проектите стоят Димитър Кирязов (Ванката) и неговата партньорка и в живота Силвия Йорданова. Във видеата Атанас се появява като автомонтьор, техник и с други роли.

Из жълтите страници

Голямата известност на Наско дойде и след като дълго време го спрягаха като гадже на поп певицата Мария Илиева. През годините тя е свързвана с много млади мъже, включително бащата на първото й дете Александър. Атанас е с близо две десетилетия по-малък от изпълнителката на „Всичко“. Той беше част от музикалната й компания, но през лятото на 2017 г. се отдели и предположенията за това се въртят около лоша раздяла.

 

 

Лидия

Детство мое

Морето не е чуждо и за Лидия Стаматова. Красавицата е родена на 27 април 2001 г. в град Бургас. В детството си се занимава предимно с музика и танци, като още тогава започват участията й в различни музикални предавания.

Риалити формати

Лидия дебютира на екран с появата си в музикалния формат „България търси талант“ през пролетта на 2012-а, когато е едва на 10 години. С изпълнението на песента на Бионсе Listen тя става финалист в първия полуфинал на шоуто. Малко по-късно участва в състезанието за млади изпълнители на Нова тв „Големите надежди“, където се класира за полуфиналите. През 2017 г.  пробва късмета си и в още един риалити формат - X Factor, като получава похвали предимно за външния си вид.

Кариера

През 2013 г. Лидия пуска първата си авторска песен, която носи името „Лятна среща“. След участието си в „Големите надежди“ бургаският актьор, композитор, а по-късно и неин продуцент Димитър Кирязов се свързва с нея, за да й предложи да изиграе главната роля в музикалния клип на песента „Завинаги“ на Стефан Илчев. Месеци след това тя създава втората си авторска песен - „Мога“, която има успех и се изкачва в челните позиции на музикалните класации. Третата е в колаборация с нейния колега и приятел Вениамин Димитров, познат от третия сезон на музикалното шоу X Factor - „Сила една“. През 2019 г. Лидия е забелязана от поп-фолк певеца Галин, който я кани да стане първи изпълнител в продуцентската му компания Alpha. Така започва кариерата й в лекия жанр, която е доста успешна. Зад гърба си Лидия има дуети с Галин, Константин, Преслава и други. Сред популярните й песни са „Грешници“, „Няма да ми мине“, „Боже мой“, „Много луд“ и други.

Актьорски подвизи

Като тийнейджър Лидия се присъединява към екипа на българския уебсериал „Типично“, в който има различни роли. Най-популярният актьор там - Кирязов, продължи с образа си в проекта „Светът на Ванката“ и филма „Бай Иван“, в който участва и Лидия.

През 2019-а Лидия получи главна роля в уебсериала Viral, където си партнира с  Калина Иванова и Кристиян Кирилов, познати на редовия зрител като Симона и Митака от „София - ден и нощ“. Участват още Галин и Диона. Сюжетът с нотки на трилър се завърти около група млади хора, чийто лъскав живот е пълен с опасности.

Из жълтите страници

Лидия си навлече негативни коментари и подигравки заради няколко операции на носа. Младата надежда на поп-фолка изпъкваше с естествена красота, но реши да смени лицето си още преди да навърши 18 години. След една от ринопластиките тя почти нямаше нос и си спечели прозвища от типа БГ Майкъл Джексън.

„Мисля, че всеки има безкомпромисното право да прави каквото иска със себе си и тялото си. Аз имам само една такава корекция по себе си, но почти се оказа фатална, затова бих посъветвала всеки, който се реши на подобна интервенция, да направи всичко възможно да е достатъчно запознат с това, което ще направи, и това кой ще го направи, за да не минава по изключително трудния, за повечето дори и невъзможен път, по който трябваше да мина и аз“, коментира преди време тя.

Лидия изкара няколко месеца с лошо направения нос, след което отново го смени. Спекулира се, че Галин не е бил доволен от визията на протежето си и затова я закарал в болница в Турция, където успели да спасят положението.