0

Б ратът на Ник от „Бекстрийт бойс“ - певецът Аарън Картър, е зарязал българската сексбомба Мелани Мартин само седмица след като тя го дари със син.

Засега все още не е ясна точната причината за разлъката, но блондинката вече се е изнесла от общия им дом и дори е изтрила личния си профил в Инстаграм.

По лични причини Мелани Мартин и аз решихме да се разделим

пише изпълнителят в личния си профил в Туитър и допълва, че причина за разлъката е „голяма лъжа“, в която е включена и близначката на Картър – Ейнджъл. Именно нея певецът обвинява, че ги е разделила. Пред британското издание „Мирър“ 33-годишният Картър споделя, че е съкрушен от раздялата с годеницата си, която обгрижвал непрекъснато по време на бременността и която чакал с желание да се прибере вкъщи след 13-часовото раждане, завършило с цезарово сечение на 22 ноември. Вчера сутринта изпълнителят си пусна лайв видео от дома си. В него се вижда как Аарън става от леглото и казва, че е готов да си говори с феновете. На въпроса къде са Мелани и бебето, той отговаря, че не знае. На въпроса защо са се разделили, също не даде отговор, но хвърли бомбата сред феновете с думите, че излиза вече с нова жена.

Голяма част от последователите на Картър смятат, че раздялата е поредният опит на звездата да припечели медийно внимание. По-наблюдателните забелязаха по време на лайв видеото, че в гардероба в дома им все още седят дрехите на Мелани, която, преди да се запознаят, работи като еротична танцьорка. Аарън обяснява, че е кавалер и не би изхвърлил нещата й. Последната му снимка с бебето Принс е публикувана преди 3 дни, а дотогава двамата си пускаха и общи видеа и снимки в „История“, по които не си личеше за раздялата.