0

В ъпреки скорошната раздяла с бившата си половинка Лиса Бонес, звездата Джейсън Момоа изглежда не си губи времето в самосъжаление. Вместо това към момента актьорът преговаря за роля в "Бързи и яростни 10". И макар все още да няма официална информация в обувките на кой герой ще влезе той, източници, близки до продукцията, смятат, че той може да бъде един от злодеите.

Въпреки скорошната раздяла с бившата си половинка Лиса Бонес, звездата Джейсън Момоа изглежда не си губи времето в самосъжаление. Вместо това към момента актьорът преговаря за роля в "Бързи и яростни 10". И макар все още да няма официална информация в обувките на кой герой ще влезе той, източници, близки до продукцията, смятат, че той може да бъде един от злодеите.

Спекулира се, че това действие от страна на Вин Дизел е резултат от невъзможността му да върне Дуейн Джонсън в последния филм от франчайза.

Припомняме, че на режисьорския стол на "Бързи и яростни 10" отново ще седне Джъстин Лин, а освен Дизел, в главните роли ще видим обичайните заподозрени - Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън и Лудакрис.

Снимките на филма трябва да започнат тази пролет, а лентата трябва да дебютира по кината през май 2023 г. Франчайзът „Бързи и яростни“ приключва след 10-ия и 11-ия филм и Джъстин по-рано потвърди, че финалната история ще бъде разказана в два отделни филма.