0

Н а слънчева разходка по калдъръмените пловдивски улички и с новото гадже под ръка – така Мис Силикон 2013 Джулиана Гани посрещна 31-вия си рожден ден. След като преди броени дни публично обяви, че отново е влюбена, тяпоказа на последователите си, че вече е забравила втория си съпруг Илиян Найденов и публикува поредица от снимки с настоящата си половинка Теодор Гатев.

На слънчева разходка по калдъръмените пловдивски улички и с новото гадже под ръка – така Мис Силикон 2013 Джулиана Гани посрещна 31-вия си рожден ден. След като преди броени дни публично обяви, че отново е влюбена, тяпоказа на последователите си, че вече е забравила втория си съпруг Илиян Найденов и публикува поредица от снимки с настоящата си половинка Теодор Гатев.

Плеймейтката и инфлуенсър не пропусна да се похвали и с подаръците си по случай празника, сред които букети и бижута. Половинката й пък я разчувства с детски дрешки. Сред изненадите й има и веганска био торта с рози и с надпис, който гласи „Честит рожден ден, Джулиана, целувки!“

„Ставам на 31 години, но се чувствам като на 20. Важно е каква ти е душата.“, каза и самата Гани в едно от публикуваните видеа в Инстаграм.

В навечерието на рождения й ден пък Гатев я е завел на кино, за да гледат новия филм с Дженифър Лопес – „Омъжи се за мен“. Именно заради романтичното заглавие на лентата, някои фенове на Гани предположиха, че поканата за кино има и друг подтекст.

Припомняме, че моделката изненадващо се показа с ново гадже по-малко от три месеца след шумната раздяла с фитнес инструктора Найденов. Междувременно феновете отправят критики към нея по отношение на честите й пътувания за сметка на опитите й да си „върне“ детето. Причината – той е под опеката именно на бившия мъж на Джулиана. От профила му в социалните мрежи става ясно, че момченцето живее при него, а таткото полага добри грижи за наследника си.