0

К ато Железния човек – така се появи Мис Силикон 2013 Джулиана Гани в най-новата си визия. Манекенката качи снимка в социалните мрежи, на която я виждаме в амплоато й на чудна героиня в неонов суперкостюм. И макар визията й да ни навява „железни“ асоциации, не е напълно ясно точно в какъв образ е избрала да се превъплъти Гани.

Като Железния човек – така се появи Мис Силикон 2013 Джулиана Гани в най-новата си визия. Манекенката качи снимка в социалните мрежи, на която я виждаме в амплоато й на чудна героиня в неонов суперкостюм. И макар визията й да ни навява „железни“ асоциации, не е напълно ясно точно в какъв образ е избрала да се превъплъти Гани.

„Познайте от кой супергерой е вдъхновена визията ми? А кой е вашият любим?“, попита феновете си в Инсгаграм тя, оставяйки ги да се чудят в чии обувки е влязла моделката този пък.

Веднага качването на фотоса, той събра хиляди лайкове и коментари, а последователите й се надпреварваха да отговорят на питанката й. „Gold digger (в превод – златотърсачка“), шеговито отбелязаха някои, а други коментираха, че тя е новата “Желязна мама“.

На снимката Гани се е отбелязала от Велико Търново, където вмомента прекарва почивката си. Тя сподели с последователите си и кадри от емблематичната църква „Свети четириесет мъченици“ в града.