0

М ис Силикон 2013 Джулиана Гани заведе новото си гадже в Дряновския манастир, след като преди броени дни публично обяви, че отново е влюбена. Става дума за младия мъж, подвизаващ се в социалните мрежи като Стоилов, с когото Гани сподели околосветски приключения в Париж и Шри Ланка.

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани заведе новото си гадже в Дряновския манастир, след като преди броени дни публично обяви, че отново е влюбена. Става дума за младия мъж, подвизаващ се в социалните мрежи като Стоилов, с когото Гани сподели околосветски приключения в Париж и Шри Ланка.

След като двамата посетиха емблематични туристически дестинации, сега силиконката пожела да му покаже и един от най-магичните манастири у нас. „За пръв път съм тук. Много е красиво!“, сподели самата тя във видео в Инстаграм. В поредица от кадри тя разведе феновете из светата обител, а на един от клиповете показа и загадъчната фигура на Стоилов. „Има въпроси за това какво прави гаджето, къде е гаджето... Да ви кажа, добре е, яде си, спи си.“, каза тя и добави, че двамата отиват „да запалят по една свещичка за здраве“.

Припомняме, че още в началото на 2022 г. манекенката изненада последователите си, като показа, че изобщо не страда за бившия си – фитнес инструктора Илиян Найденов, с когото се разделиха в края на миналата година. Вместо това тя заведе въпросния Стоилов в града на любовта, където преди време беше на почивка и с Найденов, и се похвали с многобройни кадри.

От своя страна „недоброжелателите“ й не пропуснаха да реагират. В коментарите под общата им снимка изобилстваха подигравателните отзиви, в които много от феновете й директно я попитаха дали мъжът до нея умишлено си е "направил устата" и дали случайно не се конкурира по корекции с нея.

"Сега мъж ли ти е този или приятелка", "Нищо мъжко в него. Жалък избор този път", гласяха част от коментарите.

След бурните реакции обаче Гани заключи секциите с коментарите под снимките си в Инстаграм и лиши последователите й от възможността да изразяват мнението си за личния й живот.

Междувременно критики към моделката се отправят и по отношение на честите й пътувания за сметка на опитите й да си „върне“ детето. Причината – той е под опеката на своя баща Илиян Найденов. От профила му в социалните мрежи става ясно, че момченцето живее при него, а таткото полага добри грижи за наследника си.