0

П оп-фолк дивата Есил Дюран ще се разпише с участие в новия десети сезон на риалити формата „Като две капки вода“. Това стана ясно от телевизионна реклама.

Поп-фолк дивата Есил Дюран ще се разпише с участие в новия десети сезон на риалити формата „Като две капки вода“. Това стана ясно от телевизионна реклама.

Освен това този път ентусиастите, които ще застанат под светлината на прожекторите в обувките на световноизвестни звезди, ще са девет на брой.

Припомняме, че другите обявени участници са актьорите Александър Сано, Руслан Мъйнов и Моню Монев, прочул се като доц. Мазов от медицинската сага „Откраднат живот“. Любимецът на зрителите Димитър Рачков пък се завръща като водещ в шоуто за имитации. Той ще партнира на Герасим Георгиев-Геро в юбилейния сезон на предаването. Затова „Забраненото шоу на Рачков“ остава на пауза до есента.

"Този сезон решихме да има повече актьорско присъствие. През последните сезони наблегнахме на доста певци. Мисля, че е време да върнем „Капките“ там от където то започна. В началото бяха повече имитации и актьори. Очаквам от актьорите истински превъплъщения и добри имитации. Те не могат да се мерят с певците по пеене, но не трябва да забравяме, че "Капките" е шоу за имитации. Очаквам много да се забавляваме“, каза пред NOVA продуцентът Маги Халваджиян.