0

С трога, но справедлива футболна съдийка влиза в новия сезон на „Сървайвър“. Сексапилната Джулиана Бутракова, която е главен ревер в „А“ и „Б“ окръжната група на родния си Пазарджик, ще се бори да стигне до финала на екстремното риалити, което стартира на 21 февруари.

Строга, но справедлива футболна съдийка влиза в новия сезон на „Сървайвър“. Сексапилната Джулиана Бутракова, която е главен ревер в „А“ и „Б“ окръжната група на родния си Пазарджик, ще се бори да стигне до финала на екстремното риалити, което стартира на 21 февруари.

Освен съдийка, Джулиана е и модел. Чаровната брюнетка спечели едно от челните места в конкурса „Мис България 2020“ и титлата „Мис България Глоуб“. Атрактивната й визия беше забелязана дори от спортното италианско издание La Gazzetta dello Sport, което й посвети кратка статия. От нея става ясно, че съдийката има много интереси - завършила е интериорен дизайн в Норвегия, следва „Медии и журналистика“ в УНСС и владее три езика - английски, норвежки и френски.

В „Сървайвър“ тя ще трябва да покаже и физическа, и психическа издръжливост, защото конкуренцията и условията на живот на самотния филипински остров са жестоки.