0

Н ова година, нова кола – това вероятно е гласяло късметчето от баницата на ромската перла Софи Маринова, която по случай настъпването на 2022-а получи именно автомобил от съпруга си Гринго. Макар двамата да се бяха разделили за кратко, сега те отново се радват на взаимната си любов, а за да „изглади“ още повече отношенията помежду им, половинката на Маринова явно е сметнал, че трябва да е и щедър с подаръците си.

Нова година, нова кола – това вероятно е гласяло късметчето от баницата на ромската перла Софи Маринова, която по случай настъпването на 2022-а получи именно автомобил от съпруга си Гринго. Макар двамата да се бяха разделили за кратко, сега те отново се радват на взаимната си любов, а за да „изглади“ още повече отношенията помежду им, половинката на Маринова явно е сметнал, че трябва да е и щедър с подаръците си.

За новата си придобивка се похвали самата изпълнителка на „Единствени“ с няколко кадъра в социалните мрежи, от които се вижда, че автомобилът е с черен цвят и с десен волан.

„Благодаря много, любов моя“, написа Софи под публикацията в Инстаграм. Някои от феновете й обаче реагираха критично на снимките.

„Хубава кола ти е купил с твоите пари, ама да беше с ляв волан...“ и „Няма ли пари за ляв волан?“, гласяха част от коментарите.

Припомняме, че макар мнозина от феновете на поп-фолк певицата да изразиха изненадата си от факта, че Маринова се събра със съпруга си, в скорошно интервю за „Монитор“ тя заяви, че двамата са щастливи. „Няма идеална любов никъде, но винаги единият отстъпва. Не ми е приятно, когато се изписват неверни информации по нашия адрес – доста сайтове пуснаха неверни неща. Щастливи сме заедно“, каза тя.