0

А мериканският рапър Gunna оглави класацията на "Билборд" за албуми с новия си запис под надслова DS4Ever. Той беше пуснат на 7 януари и веднага застана начело на подреждането с продадени 150 300 еквивалентни единици.

Американският рапър Gunna оглави класацията на "Билборд" за албуми с новия си запис под надслова DS4Ever. Той беше пуснат на 7 януари и веднага застана начело на подреждането с продадени 150 300 еквивалентни единици.

Тавата съдържа 19 парчета, като в нея са включени съвместни изпълнения с колегите си 21 Савидж, Крис Браун, Фючър, Лил Бейби, Роди Рич и други.

DS4Ever е третият самостоятелен албум на рапъра. Дебютната му тава Drip or Drown 2 излезе през 2019 г. и стигна до трета позиция в "Билборд 200". Година след това той пусна и Wunna, застанал начело на класацията. Гъна има и съвместен албум с Лил Бейби.

Втората позиция тази седмица е за Уикенд със сюрреалистичния Dawn FM с участието на Джим Кери, който също дебютира в подреждането. Албумът излезе на пазара на 7 януари. От него са продадени 148 000 еквивалентни единици за отчетния период.

Първенецът от миналата седмица - саундтракът от анимирания мюзикъл "Енканто" на "Дисни", слезе на трета позиция. От него са продадени 95 700 еквивалентни единици.

В челната петица на "Билборд 200" са също Адел с "30" и Морган Уолън с Dangerous: The Double Album. Британската изпълнителка отстъпва две места надолу и заема четвърта позиция. Американският певец пък слиза с позиция в класацията тази седмица и е пети.