0

Ф еновете на най-големия фестивал в САЩ имат нови поводи за наздравица! Coachella се завръща с пълна сила тази година, а ето че вече имаме наличен и пълният списък с изпълнители на големия музикален празник.

Феновете на най-големия фестивал в САЩ имат нови поводи за наздравица! Coachella се завръща с пълна сила тази година, а ето че вече имаме наличен и пълният списък с изпълнители на големия музикален празник.

В допълнение към вече обявените хедлайнери Хари Стайлс, Били Айлиш, Йе (Кание Уест) и Swedish House Mafia, организаторите на фестивала споделиха с меломаните целия състав за 2022 г. В него влизат близо 200 изпълнители, сред които Меган Thee Stallion, Lil Baby, Доджа Кет, Flume, Дани Елфман, 21 Savage, Фийби Бриджърс, Big Sean, Brockhampton, Run the Jewels, Fatboy Slim и много други. Целият списък може да видите тук: https://twitter.com/coachella/status/1481454818853941249?s=20. 

Припомняме, че фестивалът беше отлаган многократно през последните две години и сега е насрочен за уикендите между 15-17 април 2022 г. и 22-24 април 2022 г. в окръг Ривърсайд.

Първоначално Травис Скот трябваше да оглави Коачела 2022, но беше премахнат през декември след провала на фестивала му Astroworld и последвалата петиция на фенове, в която се призовава за прекратяването на договора с него.

Фестивалът ще изисква ваксинация или отрицателен тест, направен в рамките на 72 часа.