0

Х ит след хит обземат каналите на Нова Броудкастинг Груп през декември.

А в понеделник по Нова тв стартират продълженията на два крими сериала, които са с култов статут сред феновете.

В понеделник по NOVA след драматичните обрати в „Пътят на честта“ идва ударна екшън доза с криминални моменти. От 21 ч. тръгва осмият сезон на „Хавай 5-0“. За да отдъхнат от екстремното всекидневие, топченгетата Стив и Дани приветстват в групата полицай Тани Рей и бившия морски пехотинец Джюниър Рейнс. Междувременно те се захващат с нов проект, който ги отвежда в ресторантьорския бизнес. Но неприятностите ги дебнат на всеки ъгъл.

От 22 ч стартира първият сезон на „ФБР“. Елитният отряд на нюйоркския офис на ФБР използва всички свои таланти, интелект и технически умения при разплитането на сериозни случаи, за да може Ню Йорк и страната да са сигурно място.

Селекция от екшън, фантастика и семейно забавление блести по DIEMA, KINO NOVA и DIEMA FAMILY. Старт на премиерните вечери по DIEMA ще даде трилърът „Първо убийство“. На 6 декември, понеделник, от 22 ч., водещият брокер от Уолстрийт Уил и синът му Дани – съответно Брус Уилис и Хейдън Кристенсен, попадат на обирджии и стават свидетели на убийството. След като се замесва в неуспешен банков обир, при който Дани е отвлечен, Уил е принуден да помогне на похитителите в замяна на живота на сина си. По същия канал напрегнатият фантастичен екшън „Отвлечени“ изправя двама непознати срещу извънземна сила на 13 декември от 22 ч. А седмица по-късно е време за „Информаторът“ с Клайв Оуен и Розамунд Пайк. След това за пръв път в роден ефир ще се появи смятаният за най-добър екшън на всички времена по видеоигра - „Орденът на Асасините“ - Assassin's Creed с Майкъл Фасбендър, Джеръми Айрънс и Марион Котиар.

А по KINO NOVA се задава голяма галактическа сага с тв премиерата на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ на 11 декември от 21 ч.

Поредица от премиерни заглавия ще предложи и DIEMA FAMILY с грижа за празничното и романтичното настроение - „Да преоткриеш Коледа“, „Коледа за всеки ден“, „Господин Коледа“ и „Празници по поръчка“.