0

А мериканският певец Крис Браун отново бле обвинен в изнасилване, съобщи Rolling Stone. Предполагаемата жертва не е разкрила името си, но е разказала, че Браун я упоил с наркотици и я изнасилил на яхта, акостирала близо до дома на рапъра Пи Диди. Жената настоява за 20 милиона долара обезщетение.

Американският певец Крис Браун отново бле обвинен в изнасилване, съобщи Rolling Stone. Предполагаемата жертва не е разкрила името си, но е разказала, че Браун я упоил с наркотици и я изнасилил на яхта, акостирала близо до дома на рапъра Пи Диди. Жената настоява за 20 милиона долара обезщетение.

Известно е, че жертвата на Браун е работела като като танцьорка, модел и актриса. По думите й, изпълнителят я поканил на яхтата на 30 декември 2021 г. Там я почерпил с чаша неидентифицирано питие и започнал да разговаря с нея за евентуалната й музикална кариера. В хода на разговора й поднесъл още една чаша. Тя твърди, че след това се почувствала дезориентирана и започнала да заспива. Тогава певецът я отвел в спалнята и я насилил, а после я накарал да вземе хапче за бърза контрацепция.

През май 2018-а рапърът Крис Браун бе обвинен в организирането на купон с наркотици, на който жена била изнасилена, но самият той успял да представи алиби. Две години по-рано Браун пак бе разследван, след като дама на име Лизиен Гутиерес обяви, че й е нанесъл побой по време на частно парти. През 2009 г. Рапърът преби в автомобила си певицата Риана, с която по онова време имаше връзка. Той нанесъл на красавицата от Барбадос телесни повреди и се опитал да я души, след което се укрил от полицията. По-късно Браун доброволно се яви в полицейско управление и се призна за виновен. Тогава той бе осъден на 5 години условно.